PRIJAVE ZA APRIL SU U TOKU!

Početak izazova: 17.april 2023.godine

Broj mesta je ograničen!

O izazovu

Kome je namenjen izazov?

Tebi koja LAKO GUBI MOTIVACIJU!

Tebi kojoj treba PRAĆENJE I PODRŠKA!

Tebi koja je spremna da se MAKSIMALNO POSVETI!

Tebi koja želiš da IZGUBIŠ MASNE NASLAGE I SMANJIŠ OBIME!

Tebi koja želiš da SMANJIŠ CELULIT!

Tebi koja želiš da SMANJIŠ STOMAK!

Tebi koja želiš da ŽELIŠ DA VIDIŠ PROMENU NA SEBI!

Kako treniramo?

Treninzi

Live Online treninzi 4x nedeljno sa akcentom na skidanju masnih naslaga (stomaka) i oblikovanju tela. Treninge radimo zajedno, u isto vreme, kao da smo u istoj prostoriji. Treninge pratiš preko ZOOM aplikacije. Treninzi se održavaju ponedeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom, od 19h.

Trening drže 4 trenera! Pomoćni trener ti pokazuje lakšu opciju za početnike.

Ne stižeš na live trening? Ne brini, svi treninzi se snimaju.

Pristup web stranici na kojoj se nalaziti nasnimljeni trening od prethodnog dana kako bi mogla naknadno da ga uradiš ukoliko si propustila live trening.

Program ishrane na izazovu

Ishrana

Detaljan plan ishrane na dnevnom nivou (tačne količine i vrstu namirnica). Planovi će biti prilagođeni i insulinskoj rezistenciji, dijabetesu, religijskom postu...

Specijalizovani planovi za hormonski disbalans i hašimoto.

Pristup receptima uz koje lako spremaš ukusne obroke iz plana.

Online kontrole i konsultacije na nedeljnom nivou.

Nova sezona-novi recepti! U ovoj sezoni čeka te mnoštvo novih jela!

TROMESEČNO UČEŠĆE U IZAZOVU

CENA: 14.100rsd/120€

Lična iskustva

Šta kažu polaznici izazova

 • Milica
  Milaanaaa ja moooram da ti se zahvalim. Nemam više IR, skinuta sam sa lekova. Samo da nastavim sa hranom. Jao mnogo sam srećna i beskrajno sam ti zahvalna. Jer da tebe nije bilo ja bi se kljukala lekovima još uvek. Nemam reči da se zahvalim. HVALA!!!!
  Milica
 • Jovana
  Reći ću da si me spasila. U doba korone nešto najbolje što si napravila i što jos uvijek radiš. Ja sam se psihicki preporodila. Stvorila sam disciplunu, znači nema da se preskoči nijedan trening. Kad radim druge smjene ujutro onda odradim trening. A obroke pripremam uvijek za dva dana unapred. Tako da, sve ide kako treba. Imam vremana, nadjem. Ponekad eto emocije prevladaju pa uzmem nešto sa strane da pojedem, ali još to moram naučiti kontrolirati. A i usput pored posla i pored svih ostalih obaveza sam i druga godina medicinske škole ovdje u Njemackoj ( ide se tri godine ) koja je mnogo, mnogo naporna. I uostalom ne može porodici biti dobro kad ja nisam - ja dobro, djeci i mužu pogotovo dobro. Pozdrav i hvala na svemu što sa nama dieliš!
  Jovana
 • Ivana
  Pre svega zelim da ti kažem, da si ti jedna žena car i da pohvalim celu tvoju ekipu. Super je što su svi tako različiti pa ni jedan trening nije monoton već i pored puno znoja ima i smeha. Recepti su Top ukusni. Priključila sam se tvom izazovu usključivo zbog svog zdravlja i cele muke koju sam prošla. Jer kao neko ko se ceo život bavio sportom, jako me je nedostajalo da budem aktivna pogotovo kada mi je bilo zabranjeno. Zasto sve ovo pišem, od petka sam ponovo u vestačkom klimaksu, primam na svakih 28 dana diferelin inekciju (prva primljena u petak). To su muke.....Ali ja sam i pored toga odlučila da ostajem i vežbam, hranim se sve po pravilima. 
  Ivana

PRIJAVE  ZA APRIL SU OTVORENE!

Početak izazova: 17. april 2023.godine